. .

.

Jurnalism Stomatologic Profesionist și PR

Noi mai īntāi scriem iar apoi traducem: Sursa dumneavoastră unică și completă.

Dacă nu aveți textele necesare, noi le vom scrie pentru dumneavoastră. Noi compunem articole profesionale, declarații de presă, și alte texte – iar cu ajutorul LinguaDent, primiți cu promptitudine traducerea īn pānă la treisprezece limbi. Toate īntr-un singur serviciu.

Poate că aveți nevoie doar de texte mai informative și actualizate decāt cele pe care le aveți deja īn broșurile dumneavoastră; texte care invit㠖 texte care merită citite?

Se īntāmplă să vă doriți o prezență mai bogată īn presă și căutați o contribuție, o idee de PR care oferă ceva mai interesant īn mass-media de stomatologie?

Concise-Text (www.concise-text.de) scrie texte de stomatologie pentru dumneavoastră, īncepānd de la prelucrarea de texte existente prin redactare, modernizare și rafinarea stilului. Puteți lăsa īn grija noastră articolele dumneavoastră profesionale (de exemplu rapoarte de la utilizatori) ca și declarații de presă, pagini introductive pentru cataloage, buletine de informare, broșuri și reviste pentru clienți, prezentări de companii sau texte pentru revistele angajaților și multe altele.

Dacă vă doriți idei bune pentru un concept desăvārșit: Concise-PR (www.concise-pr.de) vă poate sfătui și īndruma īn toate domeniile de mass-media și relații cu publicul: Concepere – Realizare – Monitorizarea succesului.

Vreți să aflați mai mult?

Atunci vă rugăm să ne sunați la:

Tel.: +49 (0) 61 72 - 30 10 24

Sau să ne trimiteți un e-mail la:

info@concise-text.de și info@concise-pr.de

 

www.concise-text.de - www.concise-pr.de

Scris Care Merită Citit

 
   

.