. .

.

LinguaDent - pe limba oamenilor de stomatologie

Găsită cu ușurință: Agenție de Traduceri din Domeniul Stomatologiei pe Internet

Bad Homburg, Germania, Februarie 2006.

Introduceți www.linguadent.com în browserul dumneavoastră și sunteți întâmpinați cu „We Speak Dental! “ Aceste câteva cuvinte descriu instantaneu  caracteristica esențială care demarcă această agenție specializată de traduceri, 'LinguaDent - Richard Giles Dental Translations'. Toți traducătorii sunt medici stomatologi de profesie sau tehnicieni dentari care și-au croit deja drum în labirintul terminologiei asociate stomatologiei și profesiilor ei complementare.  Mai mult de atât, ei traduc numai în limba lor maternă. Aceste trăsături garantează traduceri corecte și competente. Serviciile acoperă acum zece limbi: engleză, germană, spaniolă, franceză, italiană, portugheză, rusă, chineză, turcă și maghiară. Designul website-ului LinguaDent este modern și ușor de utilizat – puteți chiar trimite comenzile mai mici de traduceri direct online.

Și motoarele de căutare găsesc cu ușurință LinguaDent. Odată încărcat pe ecran, www.linguadent.com oferă informații în mai multe limbi în pagini ca “ Despre noi”, “Traduceri” sau “Intrebați-ne”.

“LinguaDent – Richard Giles Dental Translations” este un serviciu specializat de traduceri care se evidențiază prin faptul că traducătorii săi sunt profesioniști calificați în stomatologie sau tehnică dentară. Aceasta asigură traducerea corectă a informației folosind terminologia adecvată în limba țintă.

Fiți asigurați, în traducerile noastre nu veți găsi greșeli precum acest exmplu găsit într-o fișă tehnică a unui produs din industria construcțiilor: …“Recomandări: •Ultracolor Plus nu contine ciment Portland si nu va fi amestecat cu alti lianti hidraulici; nu adaugati apa in amestecul preparat, daca a inceput sa intre in priza. … •In spatiile unde chitul trebuie sa reziste la agresiune chimica sau se impune o igiena riguroasa prin spalari intense, se vor utiliza chituri epoxidice rezistente la acizi.” Fișa tehnică Ultracolor Plus (1).

Proiectele de  traduceri finalizate de către Lingua Dent au un stil curgător și aliniat la cultura și cuvântul scris ale limbii naționale respective. Textele  nu dau de bănuit că ar fi traduceri. În același timp, textele emană unitate, ceea ce pentru cititorii străini se concretizează în viabilitatea conținutului – de exemplu credibilitatea unui produs sau tehnici, aplicații, rezultate ale studiilor și multor altora. Astfel, o traducere realizată cu compentență și pricepere este un important avantaj de imagine pentru client.

Serviciul de traduceri oferit de LinguaDent se adresează în mod egal producătorilor de bunuri stomatologice, filialelor din străinătate și intermediarilor, universităților și instituțiilor de cercetare, editorilor de carte și revsite sau altor sectoare de media, organizațiilor de stomatologie cât și consultanților și autorilor. Gama de traduceri acoperă de la instrucțiuni de folosire, broșuri, cataloage, fluturași și fișe tehnice pentru produse, include declarații de presă, articole profesionale, circulare și texte pentru internet, până la cursuri, studii clinice și rapoarte de aplicatii. Editarea, corectarea și actualizarea de texte deja existente sunt parte din același serviciu.

Richard Giles, managerul agenției de traduceri  este el însuși de profesie stomatologică și a lucrat ca traducător activ încă din 1986. Această activitate s-a  materializat și într-un dicționar german-englez/englez-german, disponibil cu abonament pe internet la www.Dental-Dictionary.com.  

Referințe:
(1) Fișa tehnică Ultracolor Plus - Mapei 2801-06-2007, pagina 2.


Sfâr
șitul textului 3.093 Caractere

Detalii pentru publicație:
Contact

LinguaDent – Richard Giles Dental Translations
Lohrbachstr.
8
D-61350 Bad Homburg
Germania
Tel: +49 (0) 61 72 – 78 99 053
Fax: +49 (0) 61 72 – 30 10 25
E-mail: info@linguadent.com
Internet: www.linguadent.com

Faceți click pe imagine pentru download.

Legendă:
Biroul de tarduceri LinguaDent este activ în lumea întreagă pentru profesioniștii de stomatologie. Medici stomatologi și tehnicieni dentari traduc texte profesionale în limbile lor materne – engleză, germană, spaniolă, franceză, italiană, portugheză, rusă, chineză, turcă și maghiară.


Responsabilitatea pentru con
ținut și informații ulterioare:                          

LinguaDent
Richard Giles Dental Translations
Lohrbachstr. 8
D-61350 Bad Homburg
Germania
Tel: +49 (0) 6172 78 99 053
Fax: +49 (0) 6172 30 10 25
E-mail: info@linguadent.com
Internet: www.linguadent.com

Contact editorial:
Concise
PR Consultant
Dr. Gisela Peters
Lohrbachstr.
8
D-61350 Bad Homburg
Germania
Tel: +49 (0) 6172 30 10 24
Fax: +49 (0) 6172 30 10 25
E-Mail: peters.gisela@t-online.de

Se solicită copie pentru autor!


 
   

.