. .

.

Om oss

LinguaDent grundades år 2003 av Richard Giles för att erbjuda specialiserade översättningar för den tyska dentala marknaden till de 8 mest efterfrågade språken i Europa. Medan han översatte till engelska, arbetade 15 freelance-översättare med att översätta till sina modersmål i sina egna länder.

Den snabba globaliseringa inom den dentala sektorn och fortsatta krav på hög kvalitet på översättningar och den ökande efterfrågan under de senaste tio åren har lett till att vi nu erbjuder översättningar på 17 språk, också på kinesiska. Antalet freelance-medarbetare, som vi fortfarande väljer enligt samma kriterier, har nu ökat till 30.

Verkställande direktör Richard Giles

Richard Gilers är född och uppvuxen i England och har jobbat som tandtekniker och har undervisat i 12 år usprungligen i England och senare i Tyskland. Han var senare direktör och översättare i Reule-Giles Dental Service och grundade dental-dictionary.com, ett online dentalt lexikon och kompendium med mer än 16,000 termer och definitioner, som nu används som app av över 3000 användare. Efter att ha lämnat Reule-Giles Dental Service grundade han LinguaDent och har nu över 25 års erfarenhet som specialöversättare (tyska – engelska) inom odontologi och dental teknologi.

 

 
   

Lediga befattningarGTCDataskydd & Ansvarsbegränsning Impressum
Copyright Dr. Christian Ehrensberger © 2013